Mehmet Akif KAVLAKLI - OKUL MÜDÜRÜ

1979 yılında Adana/Kozan’ da doğdu. Ilkokulu Orhangazi İlkokulu’ nda, ortaokulu 19 Mayıs Ortaokulu’ nda, liseyi Yeşileveler Endüstri Meslek Lisesin’ nde tamamladı. Üniversite eğitimini Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirerek tamamladı. 2002 yılında Diyarbakır ili Silvan ilçesine atandı. Burada çeşitli okullarda idarecilik görevi yürüttü. 2010 yılında Gaziantep iline tayin oldu. 5 yıl burada görev aldıktan sonra Adana iline atandı. Atandığı yıl yönetici atama sınavı ile Karataş ilçesine bağlı Bahçe beldesinde 5 yıl okul müdürü olarak görev yaptı. 2020 yılında yeniden yönetici görevlendirme döneminde Seyhan ilçesi Kanuni İlkokulu’ na okul müdürü olarak atandı. Halen Kanuni İlkokulu’ nda görev yapmaktadır.